nijmegen

Meer resultaten voor nijmegen

Kunst en Archeologie Museum Het Valkhof Nijmegen.
Provinciaal Depot voor Bodemvondsten van Gelderland vanaf 1 juni a.s. Meld u aan voor onze nieuwsbrief! Vul uw naam in. Vul een geldig e-mailadres in. Steun het museum en geniet van de voordelen! Nu te zien. Museum Het Valkhof. wat is er te zien.
Langer Thuis in Nijmegen Langerthuis Nijmegen.
Zorg dat u veilig thuis kan blijven wonen. Zelfstandig met dementie. Langer Thuis in Nijmegen. Zelfstandig en veilig thuis blijven wonen als u ouder wordt? Met praktische hulp, plezier in uw dag en een veilig huis houdt u het thuis langer vol.
Inzamelingsactie voor gezonken woonboot in Nijmegen Omroep Gelderland.
Deel dit artikel.: Inzamelingsactie voor gezonken woonboot in Nijmegen. NIJMEGEN Er is een inzamelingsactie op touw gezet voor de eigenaresse van de woonboot die in januari aan de Oostkanaaldijk in Nijmegen zonk. Twee vrienden van de vrouw hebben de crowdfunding opgezet.
Bioscoopagenda Nijmegen.
Met Pathé Unlimited kun je onbeperkt naar de film bij alle Pathé bioscopen in Nederland! Met meer dan één keer per maand heb je het er al uit! Echte filmfreaks kiezen voor Pathé Unlimited Gold! Onbeperkt naar de film, geen toeslagen voor 4DX, Dolby Cinema en IMAX en leuke extra's!
Nijmegen.
Burchtstraat 15, 6511 RA Nijmegen. In de maand December vanaf 1200.: Onze winkels zijn geopend zonder afspraak. Wil je toch graag je bezoek inplannen of de hele winkel voor jou alleen? Neem dan telefonisch contact op met de winkel om een afspraak te maken.
Decathlon Nijmegen De sportwinkel voor al je sportartikelen.
Grote markt 3 6511 KA Nijmegen Routebeschrijving. 12: 00 17: 00. Een bericht van de winkelmanager. Beste Sporter, We zijn weer open zonder afspraak! In de winkel zijn onderstaande maatregelen nog steeds belangrijk: houd 15, meter afstand draag een mondkapje Tot snel! Team Decathlon Nijmegen.
Brandweer met grote spoed naar Scholeksterstraat in Nijmegen Oozo.nl.
Brandweer met gepaste spoed naar Marialaan in Nijmegen vanwege een liftopsluiting. Woensdag 16 juni 2021 om 1039.: Op 16 juni 2021 om 1039: is de brandweer met gepaste spoed uitgereden naar Marialaan te Nijmegen. Brandweer met gepaste spoed naar Waterstraat in Nijmegen.
Jumpsquare Nijmegen Kom Trampoline Springen in ons Trampolinepark!
6541 TV Nijmegen. Ontdek ons park. Mini jump party's.' Jump n Drink. Voor wie niet? Payments enquiries Disputes. Kom jij ook jumpen? Jumpsquare Trampoline park. Wij zorgen ervoor dat jij je zeker niet hoeft te vervelen, want Jumpsquare heeft een paar vette Summer Deals voor je waar jij t/m 30 september gebruik van kunt maken!
Toerisme in Nijmegen 2021 Beoordelingen Tripadvisor.
Foto's' van Nijmegen Kaart van Nijmegen. Alle Nijmegen hotels Hoteldeals voor Nijmegen Lastminutehotels in Nijmegen Op hoteltype. Hostels in Nijmegen De beste familiehotels in Nijmegen Romantische hotels in Nijmegen Luxehotels in Nijmegen Zakenhotels in Nijmegen Eco-hotels in Nijmegen Sparesorts in Nijmegen.
Nijmegen stadswandeling 36, km Verken het historische centrum.
Nijmegen stadswandeling: verken het historische centrum. 3 280 x gedownload 31 ervaringen. Startpunt: Klefkensbos, Nijmegen. Eindpunt: Klefkensbos, Nijmegen. Afstand: 36, km. Duur: 2 uur. Bewegwijzering: Geen zie kaart in reisgids. Rolwagens: Vermijdbare trappen kaart. Toeristische dienst Nijmegem. Volg route op kaart met GPS-tracker.
Home Triavium.
6537 TM Nijmegen. 024 344 55 58. Triavium is onderdeel van de Gemeente Nijmegen. Breng ook eens een bezoek aan onze collegas van speeltuin De Leemkuil en Brakkefort. Back to Top. Onderdeel van 2021 Gemeente Nijmegen Design en realisatie door BYRON Reclamebureau.

Contacteer ons